Drømmen om et godt hjem - SOS-barnebyer
Kontakt oss

Bli en partner!

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt med deg om hva et samarbeid kan bety for din bedrift/organisasjon.

Takk for din interesse!

Du vil snart bli kontaktet av oss. Ha en fin dag :)

Vi vil aldri gi din e-postadresse til noen andre. Det vil kun være vi som har tilgang til den. Les mer om våre vilkår

Denne siden benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre brukeropplevelsen. Vi lagrer ingen personlige opplysninger. Ved å trykke OK aksepterer du vår bruk. Les mer

OK

Drømmen om et godt hjem

Created with Sketch.

For Aktiv Eiendomsmegling er et hjem mer enn bare vegger og tak. Det passer perfekt med SOS-barnebyers visjon om at et godt hjem først og fremst handler om trygghet og omsorg.

tekst: Kristin Valla foto: Oda Hveem

– Aktivs overordnede mål er å forme en bedre fremtid sammen med kundene våre, ofte starter det med en bolig hvor en føler seg trygg. Det handler om å inkludere de som trenger det aller mest, sier Karsten Onsrud, administrerende direktør i Aktiv Eiendomsmegling.

– Det er derfor vårt samarbeid med SOS-barnebyer gir så god mening.

Aktiv Eiendomsmegling består av 80 franchisetakere eller meglerkontorer over hele Norge. Onsrud har vært i bransjen i over 20 år, og har vært leder for Aktiv siden september 2017.

– I Aktiv er vi opptatt av et hjem er mer enn vegger og tak. Det er mange faktorer som spiller inn, både praktiske og emosjonelle, som gjør en bolig til et hjem. Dette er vi opptatt av når vi skal bistå boligkjøpere og selgere. Vi ønsket å samarbeide med en seriøs aktør som jobber med å sikre et godt hjem til de som trenger det aller mest.

– I Aktiv er vi opptatt av et hjem er mer enn vegger og tak. Vi ønsket å samarbeide med en seriøs aktør som jobber med å sikre et godt hjem til de som trenger det aller mest, sier Karsten Onsrud

Endring på flere arenaer
Anslagsvis 220 millioner barn – ett av ti barn i verden – lever alene eller står i fare for å miste omsorg fra familien sin.

– I samarbeid med SOS-barnebyer ønsket vi å bidra til at barn uten omsorg opplever livsviktige endringer i livet: fra frykt, kaos og barnearbeid til stabilitet, skole og utdanning med trygge omsorgspersoner i et godt hjem. Slik er vårt valg av samarbeidspartner forretningsnært, selv om Aktiv og SOS-barnebyer jobber for å skape gode hjem på to ganske ulike arenaer, forteller Karsten Onsrud.

For hvert boligsalg gir meglerkjedens lokale kontorer 100 kroner til SOS-barnebyer.

I samarbeid med SOS-barnebyer ønsket vi å bidra til at barn uten omsorg opplever livsviktige endringer i livet: fra frykt, kaos og barnearbeid til stabilitet, skole og utdanning med trygge omsorgspersoner i et godt hjem.
Karsten Onsrud, administrerende direktør i Aktiv Eiendomsmegling

Hva engasjerer deg?

En investering i omsorg og utvikling er meningsfull for både kunder og medarbeidere. Snakk med oss om et samarbeid!

Ekstra dimensjon
Lars-Erik Lindgreen er partner og megler hos Aktiv Frogner. For ham gir samarbeidet med SOS-barnebyer en ekstra dimensjon til jobben.

– Trygge oppvekstvilkår og et godt hjem er en ekstremt viktig del av en god start på livet for et barn. Hvis vi kan bidra til det, er det fantastisk, sier Lindgreen.

– At jeg har jobbet i Aktiv i så mange år som jeg har, handler om bedriftens verdier og menneskene som jobber der. For meg er det avgjørende at kjedens verdier samsvarer med mine egne. Det gjør de her.

Fakta

Aktiv Eiendomsmegling

Lars-Erik Lindgreen er partner og megler hos Aktiv Frogner.

Fornøyde kunder
Og Lindgren er ikke den eneste. En undersøkelse Aktiv gjorde et år etter at samarbeidet med SOS-barnebyer ble inngått i 2016, viste at 88 prosent av medarbeiderne opplever samarbeidet som relevant og positivt. Og kundene deler denne oppfatning. Hele 93 prosent av kundene ser på samarbeidet med SOS-barnebyer som positivt.

Nå står samfunnsengasjementet med SOS-barnebyer diskret omtalt på en side i Aktivs prospekter. Meglerne informerer om kampanjen i møte med kundene, men for Lars-Erik Lindgreen er det viktig at det skjer på den riktige måte.

Trygge oppvekstvilkår og et godt hjem er en ekstremt viktig del av en god start på livet for et barn. Hvis vi kan bidra til det, er det fantastisk.
Lars Erik Lindgreen, megler og partner hos Aktiv Frogner

– Jeg er opptatt av ikke å spille på kundens samvittighet for å få oppdrag, derfor informerer jeg bare kort om engasjementet vårt. Men det er klart det forteller kundene noe om at vi i Aktiv tenker litt annerledes. Jeg vet at også andre meglerkontor har blitt inspirert til å inngå lignende samarbeid. Jeg tror vi er inne i en tid hvor samfunnsengasjement blir viktigere for stadig flere.

Mer informasjon om våre bedriftssamarbeid?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Takk for din påmelding!

Du vil snart motta nyheter om våre partnerprogram på e-post. Ha en fin dag :)

Vi vil aldri gi din e-postadresse til noen andre. Det vil kun være vi som har tilgang til den.

Les mer om våre vilkår
Tilbake Created with Sketch.