Derfor engasjerer vi oss - SOS-barnebyer
Kontakt oss

Bli en partner!

Fyll inn skjemaet så tar vi kontakt med deg om hva et samarbeid kan bety for din bedrift/organisasjon.

Takk for din interesse!

Du vil snart bli kontaktet av oss. Ha en fin dag :)

Vi vil aldri gi din e-postadresse til noen andre. Det vil kun være vi som har tilgang til den. Les mer om våre vilkår

Denne siden benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre brukeropplevelsen. Vi lagrer ingen personlige opplysninger. Ved å trykke OK aksepterer du vår bruk. Les mer

OK

Derfor engasjerer vi oss

Created with Sketch.

«Å utgjøre en forskjell er drivkraften til tillitsvalgte. Som fagforening oppleves det som helt riktig å også utgjøre forskjeller for andre enn våre medlemmer. Vi er stolte av å bidra inn til SOS-barnebyer.»
Unn Alma Skatvold, leder av Politiets Fellesforbund

«Vi i Elkjøp er utrolig stolte av Elkjøpfondet og samarbeidet vi har med SOS-barnebyer. Dette er et arbeid vi startet i 2017, med mål om å minske det digitale gapet og forhindre utenforskap blant flere grupper i samfunnet. Det gjør også SOS-barnebyer med sitt prosjekt «Digital Village», der vi i fellesskap har bidratt til at flere hundre barn og ungdommer i Norge har fått tilgang til digitalt utstyr. Vi har sammen satt tematikken enda høyere på agendaen, og det vil vi fortsette å gjøre – digitalt utenforskap hos barn og unge skal vi bekjempe!»
Linda Frid Andresen, administrerende direktør i Elkjøp Norge.

«Vi lever i en urolig verden. Behovene for hjelp øker, og det blir stadig viktigere å kunne handle raskt. Derfor er det en selvfølge for oss at midlene fra Postkodelotteriet til SOS-barnebyer ikke er øremerket. Det gjør det mulig for SOS-barnebyer å bruke midlene der de til enhver tid trengs mest. takket være alle som kjøper lodd i Postkodelotteriet, kunne vi i 2022 bidra med mer enn 50 millioner kroner til SOS-barnebyers viktige arbeid. Det betyr mye for både oss og loddkjøperene våre at vi kan være med på å gi flere barn en trygg oppvekst og håp for fremtiden. bidra til å gi flere barn en trygg oppvekst og håp for fremtiden.»
Eva Struving, Managing Director I Postkodelotteriet

«I 2022 har Aktiv Eiendomsmegling formidlet over 10 000 boliger og 100 kroner av hvert boligsalg går til SOS-barnebyer. Det gjør at enda flere barn kan få et godt hjem! Vi vet alle at barn er fremtiden. De kan endre verden, men for å lykkes trenger de god omsorg og et godt hjem. Takket være gode samarbeidspartnere og tillit fra kundene våre, får enda flere barn enda bedre framtidsutsikter.»
Karsten Onsrud, administrerende direktør i Aktiv Eiendomsmegling

«Vi i IDÉ House of Brands arbeider for å ha en bærekraftig forretningspraksis med respekt for mennesker, samfunn og miljø. Det innebærer at vi ønsker å gå foran som et godt eksempel i bransjen vår, og å utgjøre en forskjell. Den sosiale delen av bærekraft handler om å sikre at alle mennesker får et godt og rettferdig grunnlag for et anstendig liv. Derfor er vi i IDÉ House of Brands bærekraftspartner med SOS-barnebyer. Vi er stolte av å kunne bidra til et bedre samfunn og liv for barn og unge.»
Nina Lauritzen, Managing Director & Director Sales and Marketing IDÉ House of Brands.
Tilbake Created with Sketch.